Musicaltalent gezocht !

25-07-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN/ROTTERDAM - Stichting On Steetsj zoekt voor de avontuurlijke familiemusical "Jasper en het Grote Dromenboek" acteurs (m/v) vanaf 8 jaar en ouder.

 

De voorstelling

Jasper is een jongetje met een hele rijke fantasie. Hij droomt er van om later, als hij groot en sterk is, een grote en beroemde tovenaar te worden. De avonturen die hij beleeft schrijft hij op in zijn 'dromenboek'. Op een dag vat deze plotseling vlam. Het boek valt in stukken en Jasper hoort een donkere en enge stem die hem vertelt dat zijn boek is verdwenen in de Dromenwereld. Als Jasper zijn boek terug wil hebben, kan hij het komen halen. Maar... dat moet binnen een nacht van zes uur. Lukt hem dat niet, dan zijn al zijn dromen voorgoed verdwenen en verandert de wereld in een grote nachtmerrie. Zal het Jasper lukken om de wereld te redden....?

 

Data, tijden en praktisch

De audities vinden plaats op zaterdag 2 september in de repetitieruimte van Theater 't Kapelletje, "'t Fundament", aan de Van der Sluysstraat 176 in Rotterdam van 10:00u tot 18:00u. Inschrijven voor auditie kan door een inschrijfformulier in te vullen op de website www.onsteetsj.nl 

De voorstelling bevat in totaal 14 rollen, aangevuld met een ensemble van 10 personen. Voor alle rollen én het ensemble worden audities gehouden. De uitvoeringen gaan plaatsvinden in de tweede week van de kerstvakantie 2017/2018, in de grote zaal van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. De repetities vinden vanaf 10 september 2017 iedere zondagmiddag van 13u tot 18u plaats in de repetitieruimte van Theater 't Kapelletje, "'t Fundament" te Rotterdam.

 

Stichting On Steetsj

Stichting On Steetsj is een recent opgericht theaterproductiebedrijf dat er naar streeft om per theaterseizoen één of meerdere voorstellingen op de planken te brengen. Iedere voorstelling wordt gemaakt door nieuw creatief talent en zo krijgt deze de kans om zich te ontwikkelen. Naast een jaarlijkse grote theatervoorstelling continueren ze door het organiseren van workshops, ondersteunen ze andere gezelschappen op het gebied van techniek of artistieke adviezen, en produceren ze kleinere producties zoals vertelavonden, kindershows of improvisatietheater.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date