Categorieën

Service

Museumdiner van 2012 wordt vervolgd

Museumdiner van 2012 wordt vervolgd
Uit

Museumdiner van 2012 wordt vervolgd

  • Redactie
  • 05-11-2014
  • Uit
Museumdiner van 2012 wordt vervolgd

VLAARDINGEN - Het 'Museumdiner' dat in november 2012 werd georganiseerd om  Museum Vlaardingen te sponsoren was een dusdanig succes dat er ook in 2014 een groots sponsordiner wordt georganiseerd. Dit zal gebeuren op 14 november 2014 in de Grote Kerk in Vlaardingen. 

Het belooft weer een verrassende avond te worden, waarbij naast een fantastisch diner tevens een gevarieerd muziekprogramma wordt opgevoerd. Net als twee jaar geleden is er tevens een veiling van kunstwerken van Vlaardingse kunst. Kunstenaars hebben werken ter beschikking gesteld die zullen worden geveild. De opbrengst is ten bate van Museum Vlaardingen. De te veilen kunst kan vanaf eind oktober worden bekeken door de catalogus te downloaden van de museumsite www.museumvlaardingen.nl, en op 14 november in de kerk, voorafgaand aan het diner. 

De organisatiecommissie wordt gesteund door een grote inbreng van de cateraars, onder ander het Deltahotel, de Catering Service de Culinaire en de Westkaai. Zij doen er alles aan om de kwaliteit van het eten en de sfeer en ambiance van de vorige editie nog te overtreffen. Op het moment zijn er van de 250 couverts nog ongeveer 20 beschikbaar waarop ingeschreven kan worden. De kosten voor een couvert bedragen € 190,00.  Hiervoor heeft men een vijfgangendiner, een geweldige avond en ongeveer de helft van dit bedrag gaat als sponsoring naar Museum Vlaardingen. 

Het museum zelf nadert de voltooiing en er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de inrichting om in juni 2015 de deuren voor het publiek te kunnen openen. Om de tentoonstelling daarbij zo spannend mogelijk te maken, heeft het museum geld nodig voor allerlei moderne en interactieve toevoegingen. Te denken valt aan een mini-theater met multi-media voorstelling en een systeem met schermen waarop historisch filmmateriaal, speciaal vervaardigde animaties en mini-docu’s vertoond kunnen worden. Help mee van Museum Vlaardingen een succes te maken!

Museum Vlaardingen

Westhavenkade 54, Vlaardingen

Meer over Museum Vlaardingen →