Molen Aeolus is terug van vakantie

22-08-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Molen Aeolus is zaterdag 25 augustus weer open voor publiek. Al lijkt het dat de molen ‘vakantie’ heeft gehad, de afgelopen maanden is er hard gewerkt. Kom je een kijkje nemen?  

Tijdens de zomerperiode is er weer hard gewerkt in molen Aeolus. De dorpel van de Noorddeur is vervangen. De deur kan nu open zodat er tijdens warme zomerdagen een lekker briesje door de molen waaide. Om het gat in de zoldervloer weer dicht te kunnen maken is een nieuw bint geplaatst. De vrijwilligers hebben de ramen geschilderd en de molen is weer lekker opgeruimd. Ze zijn er dus weer helemaal klaar voor om publiek te ontvangen.  

Wil je een kijkje komen nemen om te kijken hoe molen Aeolus er bij staat en wat er allemaal nog moet gebeuren? Breng dan op zaterdag 25 augustus een bezoek aan molen Aeolus en de molengidsen vertellen er alles over.

Molen Aeolus zoekt nog molengidsen die het leuk vinden om meer bekendheid te geven aan de molen door kleine groepen rond te leiden in de molen, tijdens openingstijden. Meer informatie bij de molengidsen die aanwezig zijn in de molen.

De molen is te bezoeken van 10.00 tot 15.00 uur.

 

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date