Met Rein van Duivenboden naar de Girls Only bij Vue

29-09-2016 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Op vrijdag 7 oktober organiseert Vue Vlaardingen een Girls Only met de voorpremière van de muzikale bioscoopfilm Hart Beat. Iedereen die een kaartje voor de voorpremière koopt, maakt kans om met niemand minder dan hoofdrolspeler Rein van Duivenboden naar de Girls Only te gaan. Tickets à € 10,- zijn te koop via www.vuecinemas.nl.

Als meiden kans willen maken op een date met hoofdrolspeler Rein moeten zij bij aankoop van een ticket een speciale actiecode invullen die via de social media kanalen van Vue en Hart Beat gedeeld zal worden. De winnaar wordt door Rein opgehaald met een limousine en gaat samen met nog twee vriendinnen naar de Girls Only met Hart Beat bij Vue.

De Girls Only is in de Vue Cinemas in Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Vlaardingen.

Vanaf 18.30 uur worden de meiden ontvangen met een hapje en een drankje en staat de foyer vol met leuke standjes, workshops en activiteiten. Om 19.00 uur start de film.

Over Hart Beat


Hart Beat gaat over de verlegen scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch). Muziek maken is alles voor haar, maar na het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt. Haar leven verandert als ze op de fiets wordt aangereden door de tourbus van tieneridool Mik (Rein van Duivenboden). Zoë is absoluut geen fan van de ‘superster à la Justin Bieber’, maar toch springt er een vonk over tussen de twee.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date