Categorieën

Service

Met de Windwijzer naar The Passion

Met de Windwijzer naar The Passion
Uit

Met de Windwijzer naar The Passion

  • Redactie
  • 04-04-2019
  • Uit
Met de Windwijzer naar The Passion
VLAARDINGEN - The Passion vertelt tijdens een groots en uniek muziekevenement over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus. Bekende artiesten steken dit eeuwenoude verhaal in een nieuw jasje aan de hand van hedendaagse Nederlandse popnummers. Net als voorgaande jaren trekt er een processie met duizend mensen en een groot verlicht kruis door de straten op weg naar het hoofdpodium. Het thema dit jaar is ‘Je bent niet alleen’.

Dit jaar is The Passion op 18 april in Dordrecht en omdat dat zo dichtbij is gaat de Windwijzer er vanuit Vlaardingen gezamenlijk naartoe. Vooraf ben je van harte welkom om in De Windwijzer mee te eten. Van daar reizen we dan met het OV naar Dordrecht. Geef je van tevoren even op, dan weten ze op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Ook als je niet mee-eet, maar wel mee wilt reizen. Zorg zelf voor een opgeladen OV-chipkaart en/of metro- en treinticket.

Uw ‘reisleiders’ zijn Juliëtte Pol, jeugdwerker bij de Protestantse Gemeente Vlaardingen en Rob van Herwaarden, werkzaam bij De Windwijzer. Kosten : vijf euro voor het eten (reiskosten voor eigen rekening). Aanmelden : Vóór 11 april bij Juliëtte Pol, [email protected] of via [email protected]

Om 17.45 uur gebruiken we een eenvoudige maaltijd en om ca. 18.45 uur vertrekken we naar Dordrecht. Wij zullen aardig wat meters te voet afleggen. Voor mensen die slecht ter been zijn, lijkt het programma ons dan ook minder geschikt. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95.

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →