Melbalino verslaat Winzo met opmerkelijk ijsje

23-05-2016 Uit Redactie

Fotografie: Ton Delfos

VLAARDINGEN - Tijdens een uitverkocht debuut van Talk of the Town in de Stadsgehoorzaal op vrijdag 20 mei speelde het publiek de jury van een bijzondere ijstest. Wie maakt het opmerkelijkste ijsje? Iedereen mocht proeven en oordelen via een stemkaart. Winzo presenteerde, compleet met tuktuk in de theatergangen, zijn IJzerkoekjesijs en Melbalino had hard gewerkt aan de nieuwe smaak ‘Kroepoekijs’. Met een zeer kleine meerderheid won Melbalino van Winzo.

De redactie van deze Vlaardingse talkshow maakt vier keer per jaar een avondvullend programma met leuke gasten, muziek, filmpjes, politiek en actualiteiten. Denk DWDD, maar dan Vlaardings: TOTT. De volgende editie is op vrijdag 7 oktober in de Harmonie.

Deze eerste editie in het theater stond bol van boeiende gasten, zoals de succesvolle schrijver Alex Boogers, de organisatoren van de Haring- en Bier Wandeltocht, vijf Vlaardingse muzikanten die na 40 jaar een ode aan ‘The Band’ gaan brengen, Vlaardingse  ijszaken voor dé ijstest, Cora Laan liet als een soort kroegentocht zien waar in Vlaardingen in de 18e eeuw herbergen zich bevonden. En Arno Tessers van het Vlaardings Film Festival en Wethouders van Harten en Hoekstra werden vol vuur bevraagd door presentator Tjerk van der Ende. De gasten voor de volgende editie worden in de aanloop naar 7 oktober bekend gemaakt via krant, sociale media en stadsgehoorzaal.nl .

Gerelateerd