Categorieën

Service

Meezingen en -dansen met Bobo

Meezingen en -dansen met Bobo
Uit

Meezingen en -dansen met Bobo

  • Redactie
  • 09-01-2017
  • Uit
Meezingen en -dansen met Bobo
VLAARDINGEN - Bobo, het allerleukste en bekende blauwe konijn van het televisieprogramma Telekids, is al ruim 46 jaar een begrip in Nederland en nog steeds dagelijks te zien op RTL. Maar inmiddels niet alleen meer op de televisie, er is voor de kleinste Bobo-fans (vanaf ongeveer drie jaar) nu ook een supergrappige muzikale familievoorstelling met Bobo en zijn vriendjes die op zondagmiddag 15 januari in Vlaardingen staat! 

In het grote meezing, -dans en –doe-avontuur Bobo’s verjaardagsshow beleven Bobo en zijn vriendje Tjerk samen de gekste dingen. Bobo is jarig en wil een groot verjaardagsfeest geven met taart, zingen en een bezoekje aan de kinderboerderij. Natuurlijk heeft Tjerk voor Bobo een supermooi kadootje gekocht. Maar dan gaat er van alles mis met de taart en het kadootje, en als ze dan eindelijk bij de kinderboerderij zijn aangekomen blijkt daar ook nog eens iets heel vreemds aan de hand te zijn. Bobo en Tjerk moeten in actie komen! Wil je weten wat er allemaal aan de hand is én of het allemaal wel goed afloopt met het verjaardagsfeestje van Bobo? Ga dan samen met Bobo en Tjerk mee op avontuur!
 

Foyerprogramma – een gezellig middagje


Deze middag gaan de theaterdeuren al om 12:30 uur open en kunnen alle kleine theaterbezoekertjes zich naar hartelust uitleven bij Circus Hannes&Co. Jongleren, draaien met een hoelahoep met linten, lopen op een loopbal, fietsen op een fiets met één wiel, balanceren op een dun koord, spelen met een diabolo of chinese bordjes.. Niets is te gek en alles kan! Ook verzorgt Marije Bierling een superleuke en muzikale activiteit en is er een tekenwand waar iedereen op mag kleuren.
 

Wie wordt de winnaar van de Bobo-kleurwedstrijd


Via de website van de Stadsgehoorzaal kunnen alle kleine theaterbezoekertjes een Bobo-Kleurplaat downloaden. Maak de kleurplaat zo mooi en bijzonder mogelijk en lever hem voor aanvang van de voorstelling in bij de garderobe. De allermooiste kleurplaat wint een leuke prijs!

Zondag 15 januari 2017, aanvang 13.30 uur, toegang € 18,50 (volwassenen) en € 16,00 (kinderen tot en met twaalf jaar). Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →