Mediakunst tijdens de Afterschool editie van het KADE KAFÉ

21-01-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdagavond 7 februari is het tijd voor het allereerste KADE KAFÉ van 2020 en er wordt direct goed afgetrapt! Dit maal staat het KADE KAFÉ in het thema van Mediakunst in het onderwijs.

Mediakunst, klinkt heel hip en cool (dat is het ook zeker) maar wat ís het nou precies en hoe ziet het eruit? Is dit een vraag die bij jou ook direct naar boven borrelt tijdens het lezen van deze 21e eeuwse term, kom dan zeker langs tijdens het KADE KAFÉ Afterschool.

Op diverse basisscholen in Vlaardingen is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan verschillende opdrachten met mediakunst als basis. Deze lessen zijn onderdeel geweest van diverse projecten van KITE educatie. KITE Educatie heeft in 2019 de Waterweg Cultuurpijs gewonnen, met de plannen om nieuwe media in te zetten in het onderwijs. Ook docent Robbert Roskam heeft tijdens zijn lessen op verschillende Vlaardingse basisscholen gewerkt met de Verderkijkdoos.

De resultaten hiervan zijn op 7 februari te bewonderen tijdens het KADE KAFÉ. Dit KADE KAFÉ is niet anders als voorgaande edities, iedereen is welkom voor een gezellige, inspirerende en verrassende vrijdagmiddagborrel of je nu uit het onderwijs komt of niet, inspiratie wordt gegarandeerd!

Iedereen is welkom om vrijdagmiddag 7 februari tussen 17.00 uur en 19.00uur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date