Marjolein Meijers schetst muzikaal familieportret

18-10-2022 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Aanstaande zondagmiddag 23 oktober om 15.00 uur betreedt Marjolein Meijers (o.a. bekend als Annie van de Berini’s) weer het toneel van de Harmonie met haar muzikale voorstelling Familieportret. Samen met muzikanten Walter en Onno Kuipers haalt ze mooie herinneringen naar boven, maar voegt ze ook nieuwe hoogtepunten toe aan het familiealbum. Kaarten via de Stadsgehoorzaal.

Marjolein Meijers is al jarenlang grootmeesteres in het samenspel tussen folkmuziek en cabaret. Als Annie van De Berini’s (met Hans Kemeling en later Bob Fosko), bij ‘An en Jan’ (met Jan Rot) en tijdens haar soloshows maakte ze volle zalen aan het lachen en tot op heden is hier eigenlijk niks aan veranderd. Dit seizoen trekt ze, samen met haar man en zwager als muzikanten, door het land met haar nieuwe voorstelling Familieportret.

Voor dit nieuwe muzikale theaterfeestje werd Meijers geïnspireerd door familieportretten waarvan het verhaal door de jaren heen verloren gegaan is. Marjolein Meijers brengt, samen met Walter en Onno Kuipers, deze verhalen weer tot leven aan de hand van prachtige liedjes uit alle windstreken in een cabareteske omlijsting. Verwacht folkmuziek in een nieuw jasje en bovenal zónder geitenwollen sokken.

Marjolein Meijers met Familieportret
Zondag 23 oktober – 15:00 uur
Kaarten bestellen!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date