Mannen met moeilijke bromstem of...mooie bas?

26-08-2019 Uit Redactie

Fotografie: Ria Figee

VLAARDINGEN - Wordt u vaak aangesproken omdat men vindt dat u moeilijk te verstaan bent door uw lage of zware 'bromstem' ? Kom dan zingen bij mannenkoor Orpheus uit Vlaardingen. U zult merken dat die 'onverstaanbare' stem, na een tijdje oefenen verandert in een mooie diepe basstem, waarvoor u complimenten krijgt.

Dus treuzel niet, maar kom vrijblijvend kennismaken bij de repetities van Orpheus. Wij oefenen elke dinsdagavond van 19.30 – 21.30 u in de Remonstrantse kerk, Hoflaan 39 in Vlaardingen.

De koffie staat klaar en na afloop is er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje en een hapje nader kennis te maken met de ruim 40 mannen die al hun hobby hebben gemaakt van het zingen. Wij zijn een neutraal mannenkoor met een breed repertoire. Wij zingen klassieke mannenkoornummers zoals operastukken, geestelijke - en soldatenliederen maar ook gospels, musicalstukken en evergreens uit de sixties zoals “My Way” en “Bridge over troubled water”.

Wij hopen u te zien vanaf a.s. dinsdag waar wij, na ons geslaagde jubileumconcert in juni ter gelegenheid van ons 115-jarig bestaan, de draad weer oppakken voor onze najaar concerten.

Op 19 oktober zingen wij met het Gewestelijk Senioren orkest in de Koningshof in Maassluis ter gelegenheid van hun 35-jarig jubileum.

En op 20 december geven wij weer een groots Kerstconcert in de Grote Kerk in Vlaardingen.

Meer informatie via www.vmko.nl of telefonisch via 0636564466Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date