Maand van de Kunstuitleen bij KADE40

03-10-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Kunstuitleen KADE40 bevat een ruime collectie schilderijen, tekeningen, grafiek, foto’s en kleine objecten van brons en andere materialen. Tijdens de Maand van de Kunstuitleen (6 t/m 25 oktober) worden pareltjes uit de collectie getoond in een speciale expositie in de centrale hal van KADE40.

De collectie van Kunstuitleen KADE40 bevat werk van bekende kunstenaars uit Vlaardingen, maar ook daar buiten. Zo bezit Kunstuitleen KADE40 o.a. werk van bekende Nederlandse kunstenaars als Corneille, Jan Schoonhoven en Marlene Dumas. Deze en andere werken zullen zeker te zien zijn in de overzichtsexpositie die op vrijdag 6 oktober om 17.00 uur wordt geopend.

De werken van Kunstuitleen KADE40 staan vrij toegankelijk opgesteld in de kelder van KADE40 en kunnen tijdens openingstijden van KADE40 bekeken en geleend worden. De collectie is ook online te bekijken via www.kade40.nl/kunstuitleen . Online reserveren is mogelijk.

Lid worden van de Kunstuitleen kan al vanaf 5 euro per maand. Tijdens de Maand van de Kunstuitleen gelden speciale kortingsacties. Inschrijving tijdens de opening op 6 oktober (17.00 tot 20.00 uur) is goed voor 3 maanden gratis lidmaatschap (t/m januari 2018). Meer informatie over deze en andere acties is te vinden op www.kade40.nl .Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date