Maak kans op een reis naar Las Vegas !

21-12-2016 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Geniet van een heerlijk avondje uit met vriendinnen, inclusief een hapje, drankje en een goodiebag. Dat kan vanavond bij de Ladies Night in de bioscoop van Vue Vlaardingen ! Voor aanvang van de film kunt u bovendien even lekker shoppen bij verschillende kraampjes in de foyer. De film die vanavond maar liefst in vier zalen vertoond wordt is “Onze Jongens”.

 

Het verhaal

In Onze Jongens speelt Jim Bakkum de rol van Jorrit. Jorrit komt na jaren afwezigheid weer terug in Nederland. Zijn ex-vrouw wil hem niet meer zien en zijn 8-jarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader. Bij het bouwbedrijf van zijn vriend Bas gaan de zaken ook slecht. Tot de mannen een gat in de markt vinden. Niet zozeer het klusvermogen, maar het gespierde lichaam van Jorrit is een hit bij de vrouwelijke klanten. Samen met zijn andere collega’s gooit hij het roer om. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. De opdrachten zijn niet aan te slepen en bouwbedrijf  ‘Onze Jongens’ lijkt gered. Tot de privé-omgeving van de heren lucht krijgt van deze bijzondere carrièremove…

Koop nu tickets voor de Ladies Night van Onze Jongens bij Vue en maak kans op een reis naar Las Vegas voor twee personen! Iedereen die via www.vuecinemas.nl  of de Vue App kaartjes koopt voor de Ladies Night van Onze Jongens maakt kans om deze fantastische prijs te winnen. Klik hier voor meer informatie.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date