‘Een gekleurd verhaal’

17-10-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op maandag 2 november organiseert De Windwijzer vanaf 20.00 uur een gespreksavond over racisme en discriminatie in het kader van de themaweek ‘Een gekleurd verhaal’. 

Op deze avond zullen we met een bont gezelschap in gesprek gaan over de veelkleurigheid in de Nederlandse samenleving en hoe we daarmee (willen) omgaan. We gaan spreken over ras, huidskleur, racisme, discriminatie en achterstelling maar ook over de mooie kanten van verschil en diversiteit. Het gesprek zal plaatsvinden in kleine groepen aan tafels. Tussen de gesprekken door zullen er enkele tv-fragmenten getoond worden en zal er een kort optreden zijn met theater, gedichten en muziek van die het thema ‘diversiteit’ in beeld brengen.

Het gesprek wordt afgewisseld met het vertonen van enkele tv-fragmenten en live theater, muziek en gedichten van Eduardo Alberto Roncon Pinto da Rocha, Jorge Pinto en Sahra Muse. De avond start om 20.00 uur en zal duren tot ca. 22.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden is i.v.m. de coronamaatregelen verplicht en kan via: aanmelden@dewindwijzer.nl.  U bent van harte welkom. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95, Vlaardingen.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date