Lichtjesavond in de binnenstad

10-12-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het aftellen is begonnen! Nog één week om je volledig voor te bereiden op een actief bezoek aan het weekend waarin we Kerst Vieren in Vlaardingen. Vrijdag 14 december start het evenement om 16.00 uur en volgt als snel het traditionele gevoel dat inmiddels bij lichtjesavond hoort. De straten van de binnenstad worden met elkaar verbonden door de prachtige kerstverlichting en de historische panden van de Markt worden bijzonder in het licht gezet. 

De kinderkerstlampionnenoptocht start om 19.15 vanuit de Fransenstraat, voorafgegaan door de kerstman met arrenslee én een kerstmannen fanfare. De tocht gaat door de binnenstad en komt rond het ontstekingsmoment van de lichtjes in de grootste Vlaardingse kerstboom op de Markt aan.

Direct na het ontstekingsmoment laat niemand minder dan Iris Kroes haar mooie warme klanken horen op het podium dat naast het Geuzenmonument staat. Iris heeft een prachtig kerstrepertoire en begeleidt zichzelf op haar harp. Zoals bekend, is Iris de winnares van de tweede Voice of Holland.

Het miniconcert wordt, evenals alle attracties, muziek, presentjes en straattheater dat weekend, gratis aangeboden door Stichting Stadshart Vlaardingen en de Gemeente Vlaardingen. Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date