Lezing Bram Bakker in de bibliotheek

09-09-2016 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - De bibliotheek staat in september in het teken van de gezondheid. Vorig jaar gaf Dr. Gert Schuitemaker een lezing over Fit met Voeding. Dit jaar is Bram Bakker uitgenodigd om op dinsdag 20 september in de centrale bibliotheek, Waalstraat 100, zijn visie over het thema gezondheid te geven.

Bram Bakker geeft tijdens de lezing informatie over het ontstaan en de wijze van onze 'slikcultuur'. Kunnen medicijnen psychische problemen oplossen? Wat moeten we volgens Bram Bakker zelf doen om zo vitaal mogelijk te blijven? Hij zal hierover concrete tips geven. Onze leefwijze wordt steeds ongezonder en die trend moet gekeerd worden.

Over Bram Bakker


Bram Bakker is psychiater bij Zorg van de Zaak en medisch directeur bij Rodersana. Ook is hij uitgever bij Uitgeverij Lucht. Daarnaast speelt hij met Marjolijn van Kooten het programma 'Geen paniek' in de Nederlandse theaters.

De lezing is dinsdag 20 september van 20.00 tot 22.00 uur in de Centrale Bibliotheek in de Waalstraat 100, inloop vanaf 19.30 uur. De toegang bedraagt vijf euro voor leden en € 7,50 voor niet-leden, houders van een Vrijwilligerspas krijgen € 2,50 korting. Koffie & thee zijn bij de prijs inbegrepen. Kaarten zijn verkrijgbaar in de centrale bibliotheek en in filiaal Holy of te reserveren via info@bibliotheek.vlaardingen.nl.

Gerelateerd