Les Plus Belles Années d’une Vie in het Zeepaard

06-07-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Filmtheater Het Zeepaard vertoont deze week de film Les Plus Belles Années d’une Vie. In de nieuwe Lelouch Les Plus Belles Années d’une Vie komen Jean-Louis Trintignant en Anouk Aimée – vijftig jaar later – weer samen in het vervolg op de iconische liefdesvertelling Un Homme et une Femme (1966). Een vrolijke en aangrijpende ode aan het leven, over de tand des tijds en liefde die niet uitdooft.

Nu voormalig autocoureur Jean-Louis zich steeds meer lijkt te verliezen in zijn herinneringen, probeert zijn zoon hem te herenigen met de vrouw die hij niet kon koesteren, maar van wie zijn geheugen en dromen nog vol zijn. Anne en Jean-Louis ontmoeten elkaar weer als tachtigers en hun verhaal gaat verder waar het vijftig jaar eerder stopte. Eerst onwennig, maar dan springen de vonken weer over. De acteurs spelen nog even indrukwekkend als vijftig jaar geleden, toen ze als dertigers tegenover elkaar stonden. Ook de soundtrack is opnieuw van componist Francis Lai.

De film is te zien op donderdag 9 juli om 20.30 uur en zondag 12 juli om 16.15 uur. Reserveren is nu verplicht. Kijk voor alle informatie op: www.hetzeepaard.nl. Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in Vue Vlaardingen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date