Leoni Jansen in De Windwijzer

07-10-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Tijdens de maandelijkse bijeenkomst ‘Zin op Zondag’ in De Windwijzer zal op zondag 18 oktober om 15.00 uur Leoni Jansen onze gast zijn en spreken over ‘do’s en dont’s in tijden van ziekte en rouw’.

Leoni Jansen is zangeres, regisseur en presentator. Op dit moment speelt ze overal in het land twee muziektheatershows: 'Uitgekleed' en 'Brakland'. Vijf jaar geleden stierf haar man Onno Krijn. Niet alleen was hij haar grote liefde, hij was ook de pianist/componist met wie ze vrijwel altijd samenwerkte.  In Zin op Zondag vertelt Leoni Jansen over the do's and dont’s in tijden van ziekte en rouw. Wat is helpend en wat juist niet? Hoe neem je afscheid van waar je niet zonder kan? Wat is de ring theory en waarom zou iedereen die moeten kennen? Een muzikale middag over liefde en loslaten. Aansluitend aan het verhaal van Leoni kunt u nog een drankje blijven drinken en met Leoni en met elkaar napraten.

Zin op Zondag wil mensen, die verlangend op zoek zijn naar zinvol en betekenisvol leven, een ontmoetingsplek bieden waar zij zich bezinnend (opnieuw) kunnen oriënteren op wat voor hen het leven zin en betekenis geeft. Zin op Zondag is van 15.00 - 16.00 uur met na afloop de gelegenheid elkaar te ontmoeten onder een goed glas wijn of sap. Ook is er meestal een boekentafel. De bijeenkomsten zijn gratis, wel wordt aan het eind een vrijwillige bijdrage gevraagd. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95. Aanmelding vooraf is, i.v.m. de coronamaatregelen, verplicht. U kunt zich aanmelden via: aanmelden@dewindwijzer.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date