Lentewandeling met Broekpoldergidsen op zondag 28 april

21-04-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zondag 28 april organiseren de Broekpoldergidsen een lentewandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Zij vertrekken om 10:00 uur vanaf de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. De bomen staan volop in bloei en de kudde Hooglanders telt veel jonge aanwas. De gidsen tonen je de meest bijzondere dingen en vertellen erover. 

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaalt u 2 euro. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te doen. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.Zin om mee te lopen?


Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl .  Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende wandeling is op zondag 5 mei en is een fotowandeling.  

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl  of neem contact op met Tineke Oostveen: 0624270198.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date