Lentemarkt en Streekmarkt met zon en regen

14-05-2017 Uit Redactie

Fotografie: Herman van Nieuwenhuizen

VLAARDINGEN – Een Streekmarkt op de Hoogstraat (en een klein stukje Korte Hoogstraat), een Lentemarkt rondom de Grote Kerk, kramen in de Fransenstraat en de Kuiperstraat en verschillende activiteiten in het Centrum op het Liesveld en het Veerplein. De verschillende winkeliersverenigingen zaten elkaar gisteren niet in de weg, integendeel, het sloot mooi op elkaar aan. Het enige wat niet meewerkte was het weer; koud was het niet, maar de regen drukte waarschijnlijk de bezoekersaantallen enigszins.

Voor wie een buitje nu en dan geen probleem was, was het zeker wel genieten van alle lekkers dat uitgestald lag, en de koopjes op de andere kramen. De traditionele plantjesmarkt bij het stadhuis zorgde ook voor de nodige kleur en de rest moest van je eigen goede humeur komen. Op het Liesveld kon je je hand laten lezen, een snoepje krijgen van een gespierde bink of even blijven luisteren bij de saxofonist.

Voor herhaling vatbaar vinden wij en dan met iets minder regen. Gelukkig was het van tijd tot tijd best wel druk. Voor wie er niet bij kon zijn hebben we gelukkig de foto’s nog.

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date