Lekker slenteren op de Hoogstraat en spelen in de Fransenstraat!

10-05-2018 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Als vanouds slenteren langs bijzondere creatieve winkeltjes op de Hoogstraat: het kan weer! De Hoogstraat bevat een gevarieerd aanbod van onder andere horeca, fun, ambachten, kunst, mode, verzorging, muziek, delicatessen en slijterijen. De exclusieve zaken op de Korte Hoogstraat, maken dit tot de Vlaardingse PC Hooftstraat. 

Culturele Streekmarkt Hoogstraat


Op zaterdag 12 mei is er extra reden voor een bezoek aan de Hoogstraat omdat dan van 11 tot 17 uur de eerste Culturele Streekmarkt Hoogstraat van dit jaar gehouden wordt. Op deze dag kunt u kennis maken met culturele en ambachtelijke streekproducten en live optredens van lokale bands en artiesten. De historische winkelstraat is weer even het centrum van het dorp! 

Oud Hollandse Kinderspelen


Ook op het pleintje in de Fransenstraat is op zaterdag 12 mei van alles te beleven. Terwijl vaders en moeders op één van de gezellige terrasjes plaatsnemen, kunnen de kinderen naar hartenlust springen, spelen en puzzelen. Natuurlijk is er ook iets lekkers voor ze.
 
De Culturele Streekmarkten Hoogstraat en de Oud Hollandse Kinderspelen worden in opdracht van Stichting Stadshart Vlaardingen georganiseerd door Petra Hickendorff van Viva la Vida Events.  Heeft u interesse in een kraam op één van de volgende markten op 16 juni, 11 augustus of 8 september? Informatie en data vindt u op deze link! .

 

 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date