LeesLust: het boek dat mijn leven veranderde

07-09-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op woensdagavond 11 september vertellen bekende en minder bekende Vlaardingers, nieuwkomers en laaggeletterden over hun ultieme leestip, over het boek dat hun leven veranderde. Ook Alex Boogers is aanwezig! Een schrijver met een warm hart voor boeken, het lezen en zijn lezers.

Woensdag 11 september: LeesLust
Tussen 19.00 en 22.00 uur komen bekende en onbekende Vlaardingers naar de bibliotheek om over hun leeservaringen te vertellen en om 'LeesLust' te promoten. Wethouder Jacky Silos, Wethouder Sebastiaan Nieuwland, Nachtburgemeester Leo IJdo, Rita Young en speciale gast: de schrijver Alex Boogers. Met videopresentaties van Burgemeester Annemiek Jetten en Wethouder Bart de Leede.

Durf, doe mee & vertel & inspireer anderen
Tijdens deze avond is er ook gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over inspirerende boeken en dat zal zeker bijdragen aan meer LeesLust! 

Waar en wanneer
· Adres: Waalstraat 100
· Wanneer: woensdag 11 september
· Tijd: 19.00 en 22.00 uur 

Kosten
€ 2,50 voor leden/vrijwilligerspas | € 5,00 voor niet leden.
Aanmelden · Via e-mail: info@bibliotheek.vlaardingen.nl
· Bij de klantenservice in de bibliotheekvestigingen
· Telefonisch: 010-4343222 

Over de Week van de Alfabetisering in Vlaardingen

Taal maakt mensen en onze maatschappij sterker. Om zoveel mogelijk mensen in actie te laten komen voor een geletterde samenleving organiseert Stichting Lezen & Schrijven van 9 tot en met 15 september de 15e Week van de Alfabetisering. De vijftiende editie van de Week van de Alfabetisering van Stichting Lezen & Schrijven staat dit jaar in het teken van het thema DURF! Doe ook mee! #SamenSterker

De Bibliotheek Vlaardingen stelt, samen met een aantal partners, ook een gevarieerd programma voor deze week samen: een lunchbijeenkomst voor ambtenaren, de introductie van het Haak Aan café, Letters knutselen en de Dag van Taalvrijwilliger vol met workshops en presentaties, om een paar voorbeelden te noemen Meer over de Week van de Alfabetisering zie: de website van de Bibliotheek Vlaardingen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date