Categorieën

Service

Lappa boekpresentatie in Museum Vlaardingen!

Lappa boekpresentatie in Museum Vlaardingen!
Uit

Lappa boekpresentatie in Museum Vlaardingen!

  • Advertorial
  • 03-08-2015
  • Uit
Lappa boekpresentatie in Museum Vlaardingen!

VLAARDINGEN - Op donderdag 13 augustus is er een speciale Lappa middag in Museum Vlaardingen. Lappa en Hondje Wof zijn de hoofdpersonen uit de boeken van de Vlaardingse Mirjam Visker. In haar nieuwe boek ‘Kapitein Lappa’, dat op deze middag gepresenteerd wordt, staat de wereldhaven centraal en leer je de schepen in de haven kennen.

Tijdens de speciale middag wordt om 14.00 uur voorgelezen door Sabine Bruijnincx, directeur van de Wereldhavendagen en het eerste exemplaar van het boek wordt overhandigd. Daarna gaan de kinderen, samen met de begeleiders op speurtocht.
 

Meedoen?

Ontdek in Museum Vlaardingen hoe Lappa kapitein wordt en de schepen in de haven leert kennen. Voor iedereen die meedoet ligt er een leuk aandenken klaar en natuurlijk is er limonade en koek! Wil je op tijd komen om mee te doen, sta dan om 13.45 uur klaar voor de start!

Aanmelden

Deelnemen aan de activiteiten is gratis voor kinderen tussen 3 tot en met 7 jaar, graag vooraf aanmelden! Voor de begeleiders is er wel een toegangskaartje voor het museum nodig. Wanneer je je vooraf aanmeldt op [email protected] krijgt de begeleider korting en kost het kaartje maar € 4,50. Komt u alleen voor de opening, dan meldt u zich bij de entree voor een kaartje voor de gratis groene zone van het museum.

Speurtocht

Van 14 tot en met 30 augustus kun je de speciale Lappa speurtocht doen in Museum Vlaardingen, de deelname is gratis en natuurlijk krijg je een leuke beloning na afloop. De speurtocht is voor kinderen van drie tot en met zeven jaar en doe je samen met je ouders.

Museum Vlaardingen

Westhavenkade 54, Vlaardingen

Meer over Museum Vlaardingen →