Categorieën

Service

Ladies Only bij JT: How to be Single

Ladies Only bij JT: How to be Single
Uit

Ladies Only bij JT: How to be Single

  • Advertorial
  • 08-02-2016
  • Uit

VLAARDINGEN - Op woensdag 10 februari is er bij JT Bioscoop Vlaardingen een Ladies Only met de film “How To Be Single”. De dames worden om 19:15 uur verwelkomd met een hapje, drankje en een foyer vol met standjes. Vóór de film worden er ook nog eens prijzen verloot. De film start om 20:00 en na afloop van de film krijgen alle bezoeksters een goodiebag mee naar huis.
Tickets à €13,50 zijn te koop via jt.nl , de JT app of aan de kassa.


Over de film

Er is een juiste manier van single zijn, een verkeerde manier van single zijn, en dan... heb je Alice. En Robin. Lucy. Meg. Tom. David: New York zit vol met eenzame zielen op zoek naar de juiste match, echte liefde, een date, of gewoon iets daar tussenin. En ergens tussen de uitdagende berichtjes en one-night-stands, hebben deze vrijgezellen allemaal iets gemeen: de noodzaak om te leren op de juiste manier single te zijn in een wereld vol met steeds veranderende definities van liefde. Daten in de stad die nooit slaapt is nog nooit zo leuk geweest. How To Be Single is vanaf 11 februari te zien bij alle JT Bioscopen.


Over JT Bioscopen

JT Bioscopen is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen in heel Nederland. Op 5 januari heeft JT Bioscopen aangekondigd in 2016 alle theaters te zullen transformeren naar Vue. Naast een nieuwe huisstijl, zullen alle JT Bioscopen een nieuwe inrichting en VIP seating krijgen. In Alkmaar zal op 14 februari de eerste bioscoop openen onder de naam Vue.