Ladies Night in de Stadsgehoorzaal

22-10-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Eindeloos kattenfilmpjes kijken, cola bij het ontbijt, te dure huizen zoeken op Funda, 's avonds nog een likje Nutella uit de pot nemen of huilen om de WNF reclames… Herkenbaar? Geef het nou maar gewoon toe: iedereen heeft Guilty Pleasures! En wat is er nu leuker dan tijdens de Ladies Night op zaterdagavond 27 oktober een avondje ongegeneerd shoppen én genieten van datgene waar we ons het meest voor schamen, maar stiekem het allerlekkerst en -leukst vinden?! 

Guilty Pleasures, ze maken het leven vrolijker, een stuk leuker en zijn bovendien een perfect onderwerp voor een theatershow! De Powervrouwen (Peggy Vrijens, Kim Pieters, Aylin Sezer, Milena Haverkamp en Powerheer Ruben Heerenveen) gaan dan ook op zoek naar al onze heimelijke genoegens en ‘uit de bocht vliegers’ en brengen een hilarische show vol herkenbare sketches, doldwaze acts, zang en dans! Zing keihard mee met liedjes van de Backstreet Boys en George Baker en krijg de slappe lach van de doldwaze acts, van rolschaatsen tot hoelahoepen.

Maar dat is niet alles, want geen Ladies Night zonder shoppen, fashion, accessoires en beauty natuurlijk! Voorafgaand aan de voorstelling (vanaf 19.15 uur) kunnen alle ladies dan ook naar hartenlust geld uitgeven in de Bovenfoyer van het theater bij superleuke kraampjes van o.a. NOI Mode, Voilà Damesmode, Past-Elle (lingerie en badkleding) en Permanent Cosmetics.

En met als klapper op de vuurpijl na afloop van de voorstelling het Grote Foute Feest op het podium, belooft deze avondhét ultieme vriendinnenuitje van het jaar te worden!

Zaterdag 27 oktober vanaf 19.15 uur, Toegangsprijs €26, - incl. drankje en afterparty, Theaterdinerarrangement € 27,50 (bij De Hofnar of Antonius, te boeken via stadsgehoorzaal.nl).Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date