Laatste Talk of the Town van het seizoen

06-06-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Aanstaande vrijdag 9 juni is het weer zo ver! Een nieuwe editie van Talk of the Town. De sfeervolle Harmonie vormt het decor voor een avondvullende talkshow over, met en voor de stad. De zaal wordt omgetoverd tot een gezellig café, waar bijzondere personen, actieve instellingen, unieke artiesten, politieke partijen en interessante ondernemers worden uitgenodigd om je te boeien, te prikkelen en te inspireren. De talkshow is in goede handen bij host Tjerk van der Ende. Wat kunt u deze editie verwachten?


Voorproefjes

Cabaretier en schrijver Pieter Jouke is te gast om alles te vertellen over zijn theatershow "Dingen die ik dacht", die in het nieuwe theaterseizoen in de Stadsgehoorzaal te zien is. U kunt hem onder andere kennen van het televisieprogramma Padoem Patsss. Daarnaast komt aan tafel de organisator van het Zomerterras Frank Tomeï. Wat kunnen we verwachten? Ook neemt hij een muzikale act mee: de driekoppige damesgroep Yes Darling! Dat wordt een swingend voorproefje.

 

Politiek

Het vaste item What the kruk?! is uiteraard terug. Het zenuwslopende diepte-interview van onze host waarbij we de Vlaardingse politici beter zullen leren kennen. Welke politicus durft? Deze editie is Ivana Somers de "gelukkige"!

Daarnaast wordt er gesproken over de situatie rond de Marathonweg. Het blijft een discussiepunt in de Vlaardingse gemeenteraad. Want hoe moet het nu met deze zwaar bevuilde weg?! De discussie laaide de afgelopen weken weer flink op, wat resulteerde in rumoerige raadsvergaderingen en veel onduidelijkheid. Hoe het precies zit? Wethouders Bert van Nieuwenhuizen en Ruud van Harten zijn aanwezig om de situatie te verduidelijken. Daarnaast zullen verschillende vertegenwoordigers van politieke partijen hun verhaal doen in een speciale pitch.


De Canon van Vlaardingen

In de canon van Vlaardingen wordt de Vlaardingse geschiedenis aan het licht gebracht . Deze keer aan tafel Jan Anderson. De museumdirecteur heeft een nieuw boek uitgegeven over het 200-jarig bestaan van de Harmonie, waarvan hij het eerste exemplaar mag overhandigen aan wethouder Arnout Hoekstra.

 

De inmiddels befaamde test

Na de beste kapsalon, het beste ijs en de beste ijzerkoekjes wordt opnieuw samen met het panel gezocht naar de culinaire pareltjes van Vlaardingen! Wat deze keer wordt getest blijft nog even geheim.

De avond wordt traditiegetrouw afgesloten met een live geschreven en gepresenteerde column van onze Ghostwriter Michel Reinders.


Informatie


Waar: De Harmonie Vlaardingen

Wanneer: Vrijdag 9 juni 2017

Tijd: Inloop 20:00 uur, start 20:30

€4,00 (exclusief consumptie)Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date