Laatste kans om mee te doen met logo-ontwerpwedstrijd

09-01-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In eerdere berichten heb je misschien al gelezen dat KADE40 in opdracht van Gemeente Vlaardingen een ontwerpwedstrijd heeft uitgezet om hét ontwerp te vinden voor het nieuwe logo. Dit is de laatste week dat je jouw creatie in kunt sturen! 

De maker van het winnende logo ontvangt een mooie prijs: een geldbedrag van €500,- en natuurlijk nog veel leuker: jouw logo wordt straks gebruikt in alle uitingen die te maken hebben met Vlaardingen Regenboogstad.

,,Vlaardingen mag zich met trots een Regenboogstad noemen. Nederland heeft 53 Regenboogsteden. Deze steden maken zich sterk voor het verbeteren van de sociale acceptatie, veiligheid en emancipatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgender en intersekse personen (LHBTI's). In Vlaardingen mag je zijn wie je bent, en houden van wie jij wilt!'', zo is het idee.

Heb jij een goed idee en kan je dit ook uitvoeren? Doe dan mee! Inzendingen kunnen tot en met 15 januari 2020 opgestuurd worden naar: Barrymarre@kade40.nl. Alle kaders en voorwaarden zijn terug te lezen op: www.kade40.nl/ontwerpwedstrijd-logo-regenboogstadGerelateerd