Kunstbende Zuid-Holland maakt winnaars selectieronde bekend

19-03-2018 Uit Redactie

Still Us tijdens een optreden

VLAARDINGEN/DEN HAAG - Op zondag 18 maart is de Kunstbende, de jaarlijkse wedstrijd voor jonge kunstenaars, in Zuid-Holland van start gegaan in Korzo, Den Haag.

Tijdens de Selectieronde hebben bijna 200 jongeren in de leeftijd 13 tot en met 18 jaar het beste van zichzelf laten zien. In elk van de 8 categorieën zijn de beste deelnemers geselecteerd, die tegen elkaar zullen strijden in de Voorronde van Zuid-Holland op zondag 22 april in het Maaspodium in Rotterdam. De 1e prijswinnaars van deze Voorronde mogen deelnemen aan de landelijke finale op 30 juni in De Westergasfabriek, Amsterdam en strijden tegen de winnaars uit de andere provincies.

Uit Vlaardingen zitten er twee potentiële prijswinnaars in de categorieën Dans en Muziek:Still Us en I DeKay. De dansgroep Still Us is een dansgroep onder leiding van Denice Rieu. Busera, Cloë, Isabella, Lisa, Puck, Ranya en Sabrina trainen wekelijks voor danswedstrijden.  Op de eigen website  vertelt de groep over zichzelf het volgende: ,,Door middel van humor en een verhaallijn in onze dans zijn wij uniek en kunnen we het publiek vermaken. Natuurlijk hebben wij nog een hoop te leren van onze trainster Denice Rieu, maar het belangrijkste is dat we er plezier in hebben en het publiek kunnen vermaken’’.

I DeKay ‘vliegt nog even onder de radar’ en heeft op social media weinig van zich laten horen. Ongetwijfeld zal dat veranderen de komende tijd en zeker na de voorronde op 22 april.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date