Kunst in de kerk

17-12-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De cursisten van SES fotografie exposeren in Kerkcentrum Holy aan de reigerlaan 47 met een serie met het thema 'Werkende Handen'. Een serie van ruim zestig foto’s van handen van verschillende mensen die uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren. De foto’s geven een fascinerend beeld van werkende handen, spelende handen en de emoties die handen kunnen overbrengen. De expositie sluit aan bij de Kerstgedachten: handen die dragen, die verzorgen, die troosten, die werken.

De expositie is samengesteld uit werk van deelnemers aan fotografiecursussen van Marja Bodt. Deelnemers aan de cursus Creatieve Fotografie in Ouddorp, Rotterdam en Amsterdam dragen bij aan deze expositie. Een van de opdrachten in de cursus is om een fotoserie over een onderwerp te maken en gezamenlijk een expositie samen te stellen. Niet alleen breiden de deelnemers hiermee hun kennis van de fotografie uit, maar leren ze ook samen te werken om een gezamenlijke presentatie in een expositie te realiseren.

U kunt deze expositie bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van het kerkcentrum: maandag en woensdag van 9.00 tot 12.00 en van 19.00 tot 22.00 uur en op dinsdag van 19.00 tot 22.00 uur. Over andere openingstijden kunt u bellen: tel. 010-4745644Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date