Koor viert 70-jarig bestaan met jubileumconcert

01-02-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op 6 februari 2016 organiseert christelijk gemengd koor Euphonia een Jubileumconcert in de Sionkerk in Vlaardingen. Euphonia bestaat dit jaar namelijk 70 jaar. Een hele mijlpaal dus in deze tijd.

Op dit concert zingt Euphonia stukken die de achterliggende 70 jaar eerder zijn uitgevoerd en door de leden zijn uitgekozen. Daarnaast zingt het Kleinkoor Euphonia enkele stukken en Tabitha Hoogenboom (sopraan) en Marianne van Sligtenhorst (alt) zingen als solist een aantal delen. De algehele leiding is in handen van dirigente Christa van Tienhoven, en het orgel wordt bespeeld door Pim Schipper. Bovendien wordt het koor deze avond begeleid door kamerorkest Sjosjanim.


Muziek

Tijdens dit concert kunt u zich laten verrassen door bijvoorbeeld het Gloria van Vivaldi, het Hallelujah van Händel en veel andere mooie werken. De solisten voeren een prachtig duet uit. Daarnaast zal ook het bekende, maar fraaie werkje Verleih uns Frieden van Mendelssohn te horen zijn. Kortom een mooi en afwisselend programma.

Het concert wordt gehouden op 6 februari 2016 in de Sionkerk, Westnieuwland 56. De aanvang van het concert is 19.30 uur. De toegang is gratis.

Gerelateerd