Categorieën

Service

Koningsnacht Special in De Kroepoekfabriek

Koningsnacht Special in De Kroepoekfabriek
Uit

Koningsnacht Special in De Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 15-04-2023
  • Uit
Koningsnacht Special in De Kroepoekfabriek
VLAARDINGEN - Op 26 april wordt er in De Kroepoekfabriek alvast geproost op de verjaardag van de koning tijdens de Koningsnachtspecial van Vlaardingse DJ’s Muts en De Lange. Van 20.00 tot 01.00 staan de tofste lokale DJ’s op het programma om de koningsnacht (en dag) goed in te luiden! De stijl van de avond is van rock & pop tot dance & house, in een gezellig oranje jasje.

Deze avond maken Vlaardingse DJ’s de sfeer: Zo staat DJ Max van Het Discoterras om 23.00 achter de draaitafel en ook Blondie en Brownie, die wekelijks in de Vlaardingse horeca draaien, zijn deze avond achter de knoppen te vinden. De line-up wordt compleet gemaakt door Liekachu, DJ Bergs en Natuurlijk Muts & De Lange, voor een avond omgedoopt tot ‘De Kroon en De Mantel’.

Muts & De Lange
Muts & De Lange zijn geen onbekenden van De Kroepoekfabriek: Het duo heeft meermaals gedraaid op de Reis Door De Tijd Feesten, ze hebben verschillende livestreams in De KF georganiseerd en zijn tevens organisator van REIAL, het Drum ’n Bassfeest wat dit jaar voor de derde keer op het programma staat. Hun platenkoffer reikt echter van DnB tot hip-hop, en van pop tot rock. Het DJ-Duo is niet voor een gat te vangen, en net als deze avond hebben ze voor ieder wat wils! 

De Kroon & De Mantel: Koningsnacht Special
Woensdag 26 april
Open: 20:00 | Verwacht einde: 01:00 uur
Tickets: €12,50.
Meer info is te vinden op kroepoekfabriek.nl

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →