Komend weekend voor elk wat wils in het theater!

14-02-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Ben je helemaal klaar met de werkweek en wil je lekker losgaan? Kom dan op vrijdag 15 februari naar het dansfeest 40UP! Of geniet je liever van een gezellige middag met de (klein)kinderen? In dat geval is de kindervoorstelling van Juf Roos (2+) het perfecte uitje op zondag 17 februari. Maar beslis snel, want voor beide shows zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar!

Dansen en sjansen op de vrijdagavond Veertig is het nieuwe dertig! Dat snappen ze bij 40UP als geen ander en daarom organiseren zij hét ultieme feestje voor de 40-plusser voor de tweede keer in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Een avond voor iedereen die net/bijna/ongeveer/net niet/al lang 40 is met opzwepende muziek en unieke sfeerbeelden waar je lekker uit je dak kan gaan!

40UP – vrijdag 15 februari – 20:30 uur - €20,00

Familietijd op zondagmiddag Beleef een gezellig, vrolijk en interactief theateravontuur met de beroemdste juf van het land: juf Roos! Een voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar gevuld met doldwaze avonturen en bekende oer-Hollandse kinderliedjes! Juf Roos gaat op vakantie (2+) – zondag 17 februari – 13:30 & 16:00 uur - €18,50/€16,00 (jeugd)

Kaarten zijn te koop via www.stadsgehoorzaal.nl  Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date