Kom naar het Stadscafé en denk mee!

26-04-2017 Uit Advertorial

fotografie: Ton Delfos

VLAARDINGEN - Iedereen die nieuwsgierig is naar de plannen van de Stadsgehoorzaal en mee wil denken, is welkom op Het Stadscafé op dinsdag 2 mei om 20.00 uur in de Stadsgehoorzaal. De deuren openen om 19.30 uur met live muziek. Zowel directie, betrokkenen en artiesten komen aan het woord, vragen kunnen gesteld worden en ideeën worden meegenomen. Na afloop is de bar geopend voor een naborrel, ook met live muziek. Iedereen is welkom in de Stadsgehoorzaal! Wie ideeën wil delen, verhalen wil horen en/of vragen wil stellen. We delen graag onze plannen, ambities en dromen van de Stadsgehoorzaal, en daarmee ook KADE40 en De Kroepoekfabriek.

De Stadsgehoorzaal zet zich samen met De Kroepoekfabriek en KADE40 met hart en ziel in voor een succesvolle toekomst en zit boordevol plannen om met elkaar zorg te dragen voor een levendig cultuuraanbod voor de hele stad. We zitten samen met De Kroepoekfabriek en Kade40 in een overgangsperiode naar een nieuwe koers, waar met minder budget toch volop activiteiten kunnen plaatsvinden voor de hele stad. En gelukkig groeien we al naar veel activiteiten en zeer goed gevulde zalen. Het team kan niet wachten om dit in de toekomst met de stad door te ontwikkelen.

Tijdens Het Stadscafé kan iedereen ‘Het Verhaal Stadsgehoorzaal’ horen en wie wil, kan meepraten. De deuren gaan open om 19.30u, de avond begint om 20.00u en duurt ongeveer een uur. De avond wordt aangekleed met live muziek en na afloop is het Theatercafé open om met elkaar na te praten. De toegang is gratis!

Je plekje reserveren kan hier!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date