Kom naar het Kikkerfeest in de bieb!

20-03-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In de centrale bibliotheek aan de Waalstraat 100, is op zaterdag 25 maart het spetterende Kikkerfeest van 10.30-15.00 uur voor peuters en kleuters, waarin van alles te doen & te beleven is. En natuurlijk zijn hun ouders/opvoeders, opa's en oma's ook van harte welkom! Toegang is gratis en aanmelden niet nodig.

 

Kikker

Wie kent Kikker van de prentenboeken van Max Velthuijs niet? Kikker is groen en hij heeft de beste vriendjes van de wereld. Hij vergeet zijn verjaardag wel eens, en hij kan nog niet lezen. Maar hij maakt de mooiste tekeningen, hij kan heel hoog springen, en hij zwemt heel ver om hulp te halen als hij zijn vriendjes moet redden.

 

Activiteiten

Om meteen in de KikkerStemming te komen is er in de Medialounge voorlezen en zingen. Met de Kikkerbingo leren we alles over Kikker & zijn vriendjes. De Biebband komt met nog meer Kikkermuziek. En er is een bijzondere Peuterdans bedacht. 

Natuurlijk is er het Kikker-cakejesfestijn, speciale (groene?) limonade en koffie en thee voor de dorstige kelen van jong en oud.

Op de eerste etage zijn er twee interactieve voorstellingen van 'Kikker en een heel bijzondere dag' door Kiekeboek. Er is een speciale Kikkerspeurtocht, knutselen met CJV en natuurlijk is er het schminken. 

Het Kikkerfeest wordt georganiseerd met medewerking van vrijwilligers van het Servicepunt Vrijwilligers, CJV Vlaardingen, Kiekeboek, en de Biebband.

 

Gerelateerd