Kom naar het Groot Niet Te Vermijden

28-11-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Dat er bij de mannen van Het Groot muziek door de aderen stroomt, is je na de show The Inevitables wel duidelijk. Dat er aan de heren een steekje los is ook! Vijf heldhaftige multi-instrumentalisten en een verrassende formule geven je een avond gevuld met feelgood muziektheater in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. 

Het Groot Niet Te Vermijden is ooit ontstaan uit een leuk coverbandje genaamd 'Het Henk van der Meijden dans en show orkest, te boeken voor bruiloften en partijen'. Nu staan ze inmiddels al meer dan dertig jaar op de planken, dit keer met een vernieuwde samenstelling: Martin Bakker, Jochem Kroon, Chris Grem, Evert Josemanders en Peter Tinke. 

Met de vele sketches en muziek neemt het gezelschap je mee op een reis over de wereld. Je vliegt als het ware van het éne continent naar het andere. Elk genre waar zij zich aan wagen wordt gebracht met een knap staaltje muzikaal vakmanschap. Om vervolgens net zo makkelijk weer kapot gemaakt te worden met één van hun onnavolgbare parodieën. Van hommages aan Toots Tielemans, Ramses Shaffy, David Bowie en Freddy Mercury tot Koreaanse Karaoke. Het wordt een avondje ouderwets en ongedwongen genieten op zaterdag 9 december in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen!

Zaterdag 9 december 2017 Aanvang 20.15 uur (deuren open 19.15 uur), toegang € 28,- incl. consumptie. Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.

Gerelateerd