Kom naar het Feest van het Jaar!

21-10-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Het Feest van het Jaar! Is en initiatief van twee Vlaardingse vriendengroepen, geDreven4SUC6 en de Sjaakfoundation, die zich al jarenlang belangeloos inzetten voor verschillende goede doelen. De twee groepen hebben nu hun krachten gebundeld en hebben zich als eerste doel gesteld een inloophuis De Boei voor kankerpatiënten en hun naasten te realiseren in Vlaardingen.  Om het benodigde geld bij elkaar te krijgen, organiseren ze onder de naam Vlaardingen Geeft  op zaterdagavond 5 november 2016 het Feest van het Jaar in de Vlaardingse Stadsgehoorzaal. Diverse artiesten, DJ’s en bekende Vlaardingers zorgen die avond voor zes uur doorlopend muziek, diverse attracties en onvergetelijke ontmoetingen. 

Het programma wordt steeds verder uitgebreid maar op dit moment is al bekend dat Dave van der Wal , onder andere bekend van RTV Rijnmond, de avond presenteert, en er zijn optredens van De Vaart, The Red, CC Grand  en DJ Raimond. Er komt ook een casino, een cocktailbar van BRLN én Be Cooking zorgt voor het culinaire deel. 

Het Feest op 5 november begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 25 euro per stukBestellen doe je HIER! Er kunnen aanvullend kaarten worden gekocht voor een Wine & Dine vooraf bij diverse Vlaardingse horecagelegenheden (binnenkort te reserveren via www.vlaardingengeeft.nl). 

De opbrengst wordt volledig gebruikt voor het inloophuis De Boei.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date