Koffie zonder bijsmaak: Caffeine presenteert eerste album

12-09-2018 Uit Redactie

Vlnr: Meike Steerneman, Luna Hallenga, Nienke van der Velden. Fotografie: Hans Anderson

VLAARDINGEN/SCHIEDAM - We kennen ze van optredens op het Zomerterras en ook in de Kroepoekfabriek zijn ze geen onbekenden: Meike Steerneman, Luna Hallenga en Nienke van der Velden die die samen de Schiedamse band Caffeine vormen. Op 8 april 2017 startten ze een crowdfundingsactie om hun eerste album op te nemen en die actie had succes; Het langverwachte debuutalbum van Caffeine is af en heet ‘Window’. Op 14 september zal het uitgebracht worden en ter ere hiervan houden de dames van Caffeine een releaseparty in Grounds Rotterdam. 

De naam ‘Window’ staat voor de transparante en eerlijke teksten, waarmee de dames je een kijkje in hun hoofd geven. Tijdens de releaseparty op 14 september zal Caffeine, samen met de vele muzikanten op het album, live de muziek van de gloednieuwe CD spelen. De entree is gratis en iedereen is welkom, houd hun Facebookpagina  in de gaten voor meer informatie.

Inmiddels zijn al drie singles te beluisteren op onder andere Spotify. Tijdens de releaseparty zal Caffeine, speciaal voor deze gelegenheid, met zeven muzikanten de muziek van het album ten gehore brengen. De avond wordt geopend door singer-songwriter Oliver Pesch. Om 20:00 uur gaan de deuren open, en de toegang is gratis.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date