Categorieën

Service

Koffers vol prachtige liedjes

Koffers vol prachtige liedjes
Uit

Koffers vol prachtige liedjes

  • Advertorial
  • 12-01-2016
  • Uit
Koffers vol prachtige liedjes

VLAARDINGEN - In een muzikale reis langs persoonlijke helden, kleinkunst iconen en ware legendes uit musical en popmuziek presenteert Zanggroep Puur! op zondag 24 januari een verscheidenheid aan prachtige nummers in de Stadsgehoorzaal. Van Édith Piaf tot Lenette van Dongen en van Andrew Loyd Webber tot aan de Beatles. En iedereen is van harte uitgenodigd om mee op reis te gaan! 

Muziek kan je meenemen naar een andere wereld en direct een bepaald moment of een specifiek gevoel terughalen. Achter ieder liedje schuilt wel een verhaal; je eerste liefde of een gebeurtenis uit je jeugd. Of soms laat een liedje je steeds weer lachen om de humor achter de woorden. Koffers vol liedjes van Zanggroep Puur! is een eerbetoon aan een aantal pure helden met pure nummers. Laat je meeslepen naar het verleden en weer terug! 

Zanggroep Puur! zingt zelf gekozen repertoire; mooie en pure liedjes. Samen, maar ook solo of in een duet. De groep bestaat uit Miranda de Jong, Tonnie Meester, Loes de Wit, Marc Romp, Jaap van Saarloos en Frank Stratmann, die ieder hun eigen, unieke stemgeluid hebben. Samen vormen ze een perfecte combinatie. De kracht van Puur! zit niet alleen in de prachtige zang, maar ook in de uitvoering van de nummers. Zang met een fijn staaltje acteerwerk, niet ‘zomaar’ een concert maar geweldig vermaak in een intieme setting. De zangers worden begeleid door Milembe Mateyo (percussie en accordeon), Bernt Folmer (cello en bas) en Sjoerd Brouwer (piano). Pak je koffer en reis naar de Stadsgehoorzaal voor Zanggroep Puur!. Kijk voor meer informatie, foto’s en video impressies op: www.puur-online.nl. 

Zondag 24 januari, deuren open 14.00 uur, aanvang 15.00 uur, toegang € 12,50.

 

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →