Kerstzang met The Mainport Barbershop Singers

05-12-2022 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op donderdagavond 15 december zal het Rotterdamse mannenkoor The Mainport Barbershop Singers te gast zijn in De Windwijzer. Zij zingen vierstemming a-capella en net als vorig jaar belooft het een feestelijke muzikale avond te worden.

The Mainport Barbershop Singers is een close harmony mannenkoor dat zingt in de specifieke barbershop stijl. Het koor is met zo'n vijftig leden één van Nederlands grootste barbershopkoren en behoort tot de top 3 van barbershoppend Nederland! Barbershop is een speciale vorm van ‘a capella’ muziek. Bij het barbershop zingen wordt 4 stemmig gezongen, zonder instrumentale begeleiding. In tegenstelling tot andere ‘a capella’ zang, wordt de song door alle partijen vrijwel volledig in tekst gezongen.

Het kerstoptreden op 15 december in De Windwijzer belooft een bijzondere avond te worden waar naast verschillende kerstliederen ook andere mooie ballads en sfeersongs ten gehore worden gebracht. De toegang van de avond is vrij, maar een vrije gift als tegemoetkoming in de onkosten is welkom. De deuren gaan open om 19.30 uur, aanvang is om 20.00 uur. Je bent van harte welkom aan de Schiedamseweg 95.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date