Categorieën

Service

Kerstworkshops bij KADE40

Kerstworkshops bij KADE40
Uit

Kerstworkshops bij KADE40

  • Advertorial
  • 08-12-2015
  • Uit
Kerstworkshops bij KADE40

VLAARDINGEN –KADE40 organiseert in aanloop naar Kerst twee creatieve workshops waarmee je meer dan ooit de kerstdfeer in huis haalt dankzij je eigen creativiteit. 

In de workshop ‘Maak je eigen kerstkandelaar’ laat je je creatieve licht schijnen in de donkere maanden. Wat is er leuker dan een door jou gemaakte kandelaar op de mooi gedekte kersttafel te hebben staan? In december komt Werkwinkeltje twee avonden langs om een creatieve workshop te geven. Maak een kitsch kandelaar en vaas in één met kopjes, schoteltjes, vaasjes, potjes en glaasjes. Verras familie en vrienden met jouw creativiteit. Gezellig om te doen met een paar vriendinnen! Wij zorgen voor een hapje, een lekker drankje is te koop aan de bar. Deze workshop wordt gegeven, op donderdag 10 en donderdag 17 december. Kosten € 20,- p.p. 

Erwin Schoonmade van Flowers and Wheels geeft woensdag 16 december een Winter/Kerstworkshop. Onder leiding van deze ‘groene’ vormgever ga je aan de slag om een mooi stuk te maken voor op de (kerst)tafel. Dat wordt dubbel opscheppen tijdens de feestdagen. Kosten € 40,- p.p., max. 30 plaatsen beschikbaar. Voor beide workshops kan er ingeschreven worden via www.kade40.nl/workshops

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →