Kerken op het Zomerterras

18-08-2022 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zondag 21 augustus om 10:30 uur organiseren de Verenigde Kerken van Vlaardingen weer een oecumenische kerkdienst onder de naam Kerkterras. Het Kerkterras is op het terrein van het Zomerterras in het Oranjepark. Het thema is: “Proef en geniet dat de Heer goed is”.

Aan de kerkdienst werken veel vrijwilligers en gemeenteleden mee, en ook voorgangers Jan Willem de Reus, Dennis Mohn, Kees de Ligt en Hugo Habekotté. Daarnaast is er voor de muzikale begeleiding het koor Impuls met band uit de Pax Christikerk, aangevuld met zangers uit andere kerken en de band van het Leger des Heils.

In het uur van de samenkomst kunt u ervan uit gaan dat er veel gezongen zal worden. De uitgesproken gebeden en teksten, inclusief de overdenking zullen kort zijn. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje.

Kinderen

Er is aandacht voor de kinderen, maar er is geen crèche. Er is echter genoeg ruimte om de kinderen te laten spelen.
 

Bij slecht weer

Tenslotte: als door slecht weer de viering in de open lucht niet door kan gaan, dan vindt de viering plaats in de Grote Kerk. Alle andere kerken zijn die zondagochtend onder alle weersomstandigheden gesloten, behalve de Bethelkerk, daar is een viering onder verantwoordelijkheid van wijkgemeente Grote Kerk.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date