Categorieën

Service

Karin Bloemen in de Stadsgehoorzaal!

Karin Bloemen in de Stadsgehoorzaal!
Uit

Karin Bloemen in de Stadsgehoorzaal!

  • Redactie
  • 09-04-2015
  • Uit
Karin Bloemen in de Stadsgehoorzaal!

VLAARDINGEN - Op vrijdag 17 april staat Karin Bloemen in de Stadsgehoorzaal met haar voorstelling 'Witte Nar'. Er zijn nog wat kaarten beschikbaar en vier van die kaarten gaat Vlaardingen24 gratis weggeven. Hoe kun je winnen? Nou, net als vorige maand toen wij 2 x 2 kaarten weggaven voor de voorstelling van Rob de Nijs. Like de facebookpagina van Vlaardingen24. En deel daar het bericht over Karin Bloemen met je vrienden. Wie weet win jij dan twee vrijkaartjes. Wij gaan weer twee deelnemers blij maken!

Witte Nar

In ‘Witte Nar’, een bijnaam die zij kreeg omdat ze ook als kind al zo fijn kon sarren en narren, geeft Karin Bloemen antwoord op al uw vragen. Verpakt in een show zoals u die van haar gewend bent en begeleid door haar geweldige viermans band!

In een scène van haar show ‘Kameleon’ zei La Bloemen dat ze vijftien jaar later in de goot zou eindigen – of in de karaokebar van Gerard Joling natuurlijk, tussen alle andere verzopen artiesten.

Die vijftien jaren zijn voorbij. Is ze inderdaad aan de drank? Treedt ze in de voetsporen van vedettes als Janis Joplin en Amy Winehouse? En hoe ongeremd wordt Karin eigenlijk als ze teveel gedronken heeft? Is er dan nog wel iemand veilig voor haar scherpe tong?

Karin Bloemen is te zien op vrijdag 17 april 2015 om 20.15 uur in de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal. Kaarten kosten € 29,50. Bestellen kan via www.stadsgehoorzaal.nl of aan de kassa, 010 - 434 05 00 (donderdag en vrijdag van 12.00 tot 15.00 uur).