Categorieën

Service

KADE40 na de zomer

KADE40 na de zomer
Uit

KADE40 na de zomer

  • Advertorial
  • 28-07-2014
  • Uit
KADE40 na de zomer

VLAARDINGEN - Tijdens de zomervakantie is KADE40 gesloten. Na de zomer is KADE40 weer volop terug met nieuwe cursussen, muziek, lezingen, open dagen en nog veel meer. De Kunstuitleen is tijdens de zomervakantie eveneens gesloten. 

Nieuw cursusseizoen
Het nieuwe cursusseizoen gaat in september van start. Met bestaande cursussen, maar ook met compleet nieuw aanbod. Zo is het mogelijk om te leren breien in het Breiatelier, te leren naaien of kledingstukken waar je ooit aan bent begonnen af te maken in het Naaiatelier of creatief te zijn met bloemen tijdens de gloednieuwe cursus florale vormgeving. Ook voor de kinderen is er na de zomer weer volop te beleven bij KADE40. Knutselen op zolder in het Kinderatelier, zingen, dansen, zelf muziek of kleding maken..  Het kan allemaal. Het volledige cursusaanbod is te vinden op www.kade40.nl

KADE40 op het Zomerterras
Op het Zomerterras is KADE40 te vinden met een eigen mobiel podium waar op, in en rondom volop te beleven zal zijn. Uiteraard kun je hier ook terecht voor informatie over KADE 40, het nieuwe cursusseizoen en de overige mogelijkheden van KADE40. 

Extra inschrijfavond
Inschrijven voor het nieuwe cursusseizoen is al mogelijk. Op vrijdag 5 september a.s.  organiseren we een extra inschrijfavond. Wil je zeker zijn van een plaats bij jouw favoriete cursus, wacht dan niet te lang en schrijf je vandaag nog in via de website www.kade40.nl. Een aantal cursussen is al vol. 

KADE40 is weer geopend vanaf dinsdag 26 augustus. Het nieuwe cursusseizoen start in de tweede en derde week van september.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →