Kaartverkoop Discoterras van start

13-06-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Discoterras presents: 'Now That We Found Love', Zomerhits van de jaren tachtig tot nu + Silent Karaoke! Het Discoterras is al twee decennia lang hèt dansfeest van het jaar. Het Zomerterras wordt dan omgebouwd tot een grote discodansvloer. De dj’s hebben een vrolijke parade aan heerlijke vakantiehits samengesteld. Er zit er vast wel een bij die je doet denken aan een heerlijke zonvakantie, je eerste vakantie zonder je ouders of een vakantieliefde. Of gewoon omdat het een leuk nummer was om lekker op te dansen.

Silent Karaoke
Huh? Eerst was er de Silent Disco. Toen de Silent Band (De Vaart!!!) en dit jaar mag je zelf een lied zingen op de Super Silent Karaoke!

Tickets
De entree voor het Discoterras op zaterdag 31 augustus is € 10,- inclusief ticketkosten. Tickets koop je alleen online via www.zomerterras.nl. Je kunt ook Vriend worden van het Zomerterras met een Discoterras Vriend ticket. Als Vriend steun je het Zomerterras enorm én krijg je een unieke Zomerterras goodie en een achtrittenkaart voor het toiletbezoek cadeau, af te halen vanaf 16 augustus aan de kassa op het Zomerterras. Dus koop dat kaartje van € 15,-.

Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen gratis naar binnen tot 20.00 uur onder begeleiding van een volwassene (21+) met ticket. Per volwassene mogen maximaal twee kinderen gratis mee. Na 20.00 uur moet iedereen een ticket hebben, ook kinderen tot en met twaalf jaar. Het Zomerterras is er deze zomer drie weekenden tussen 16 augustus en 1 september. De twintigste editie! Het hele programma wordt in juli bekend gemaakt.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date