Categorieën

Service

JT Vlaardingen op Vlaardingen24

JT Vlaardingen op Vlaardingen24
Uit

JT Vlaardingen op Vlaardingen24

  • Redactie
  • 15-07-2014
  • Uit
JT Vlaardingen op Vlaardingen24
VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt JT Vlaardingen op 'Onze Bedrijven'. De Vlaardingse bioscoop presenteert zich vanaf vandaag uitgebreid op uw digitale platform over de haringstad. Niet alleen op het gloednieuwe bedrijvenplatform dat u vindt onder de knop 'Bedrijven' links in het menu; maar ook op de pagina Uit/Cultuur. U vindt daar rechts bovenaan een banner van JT. Eén klik en u komt meteen op de filmladder terecht waar u in een oogopslag ziet welke films er vandaag in de Vlaardingse bioscoop te zien zijn. Klik op de film naar keuze en u kunt meteen uw kaartjes reserveren...

Vlaardingen is sinds december 2012 de trotse thuishaven van een bioscoop die van film kijken een belevenis zonder weerga maakt. Aan het Veerplein 134 ligt een ultra moderne bioscoop met zes! filmzalen waarvan er drie zijn uitgerust voor 3D en één is ingericht voor de XD Experience.

Naast 3D films gebruikt JT de geluidsrevolutie Dolby Atmos. Deze nieuwste innovatie in bioscoopgeluid geeft een nieuwe, krachtige luisterervaring. Door de speakers overal om je heen, lijkt het net alsof je in de film zit. Wanneer het in de film regent, dan hoor je de druppels echt van boven uit de lucht vallen. Het enige verschil is dat je (gelukkig) niet nat wordt. Wist je dat het geluid meer dan de helft van je filmervaring bepaalt? Geluid brengt alle emoties over die een regisseur je wil laten voelen. Het zorgt dat je gaat huilen of juist steil achterover slaat van het lachen. Je hoort de actie, zoals nog nooit.

Met de XD Experience beleef je altijd het beste beeld en het beste geluid! In zaal 4 van JT in Vlaardingen kun je film beleven met het grootste beeld, het beste geluid en de meest luxe bioscoopstoelen. We projecteren de film met de modernste techniek voor een perfect filmbeeld. Ook het geluid is hier extra geavanceerd want de XD zaal heeft een installatie van 94.000 (!) Watt. Dat hoor je niet alleen, maar dat 'voel' je.

Ook wanneer een 'niet Dolby Atmos film' draait in een zaal voor XD Experience heb je als kijker een fantastische geluidservaring. Voor de XD Experience betaal je een kleine toeslag van slechts € 1. Dat is het zeker waard want hier vind je ook de D-BOX bioscoopstoelen. Deze speciale stoelen laten je meebewegen met de gebeurtenissen in de film. Je kunt deze stoelen apart bestellen indien de film voorzien is van D-BOX codering. Op de site staat bij zo’n film: met D-BOX. In de XD Experience zaal staan alle stoelen ruimer opgesteld  en is de kijkhoek zodanig dat je voorbuur nooit voor je beeld zit. Wanneer je jouw D-BOX kaartjes online hebt gekocht ga dan altijd even langs de kassa om de tickets te laten uitprinten zodat je jouw D-BOX stoelen kunt activeren.

Vue Vlaardingen

Veerplein 134e, Vlaardingen

Meer over Vue Vlaardingen →