Jouw film op het witte doek ?

28-03-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het Vlaardings Filmfestival (VLDFF) is een initiatief dat filmliefhebbers uitnodigt om korte films te maken en/of te komen bekijken. Het festival zal gehouden worden op 17 juni 2016 in de grote zaal van de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Iedereen is welkom om een korte film in te sturen voor het festival. De bedoeling is dat je iets maakt wat voor een publiek leuk is om naar te kijken, dus niet gewoon je vakantiefilm, maar iets met een origineel verhaal. Het kan een korte sketch zijn van 30 seconden of een korte speelfilm zolang het maar onder de 15 minuten blijft.

Dit gedeelte van het filmfestival wordt het 'Made by You' festival genoemd. Er zal voor scholieren in de leeftijd van 10 tot en met 16 jaar een aparte editie gehouden worden. Hiervan kan het resultaat op 17 juni vanaf 13:00 uur bewonderd worden.

Geen eigen idee, maar wil je wel helpen met iemands film? Stuur een mailtje naar info@vlaardingsfilmfestival.nl of check deze Facebookpagina  om in contact te komen met andere filmmakers.

Voor meer info: vlaardingsfilmfestival.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date