Jongerenatelier bij KADE40

12-10-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 27 oktober start jong beeldend kunstenaar Robbert Roskam weer met een nieuw Jongerenatelier. Het Jongerenatelier is bedoeld voor jongeren van 14 t/m 18 jaar die willen werken aan hun teken- en schildertechnieken.


Inhoud

In 10 lessen van elk 2 uur zal gewerkt worden aan een schilderij of tekening met onderwerp naar keuze. Zo wordt er, onder begeleiding van de docent, op dynamische wijze gewerkt aan het verbeteren van eigen techniek. Tussendoor zorgen klassikale opdrachten en oefeningen ervoor dat iedereen een goede basis krijgt in tekenen en/of schilderen.

Deze cursus is zeer geschikt voor iedereen die met leeftijdsgenoten wil werken aan eigen creativiteit. Klassikaal en individueel gerichte begeleiding werkt mee in het leerproces en zorgt er voor dat je persoonlijk vooruit gaat. Volop ruimte om vrij te werken.


Praktische info

De lessen starten op vrijdag 27 oktober en worden gegeven op 10 vrijdagen van 15.30 tot 17.30 uur. Kosten: € 50,00 voor 10 lessen inclusief materialen. Inschrijven kan via de site van KADE40.

Dit Jongerenatelier is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Gemeente Vlaardingen in het kader van talentontwikkeling. Hierdoor zijn de benodigde materialen in de prijs inbegrepen.


Gratis proefles

Wil je weten of het Jongerenatelier iets voor jou is? Kom dan vrijdag 27 oktober langs voor een gratis proefles om kennis te maken en lekker mee te doen.

Gerelateerd