Jon Tarifa en Haas tijdens Nieuwe Vangst in De KF

17-03-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Laat je verrassen op de vrijdagavond! Op vrijdag 22 maart kun je tijdens de volgende editie van ‘Nieuwe Vangst’ gratis de poorten van De Kroepoekfabriek betreden. Songwriter Jon Tarifa en popmuzikant en rapper Haas, mét band, zullen hun opwachting maken op het podium van De Kroepoekfabriek.

 

Jon Tarifa


Aanvankelijk wilde Jon profvoetballer worden, maar na een blessure viel die droom in duigen. Gelukkig was er een plan B, namelijk muziek. Omdat Jon’s vader diplomaat was, verhuisde de familie van Albanië, naar Amerika, naar Nederland. Eenmaal in Nederland sloot Jon zich aan bij de band ‘Nuclear Family’, in deze band was Hiphop de basis. Na wat muzikale rondzwervingen ging hij in 2011 solo aan de slag. De solocarrière van Jon gaat ook voor de wind, zo stond hij al op het podium bij grote festivals als Curaçao North Sea Jazz, Eurosonic Noorderslag en het podium van Parkpop betrad hij tot nu toe al vijf keer!

 

Haas


Net als Jon Tarifa ambieerde Jeffrey de Haas, artiestennaam ‘Haas’, ooit  ook een carrière als professionele voetballer. Dat ging aanvankelijk niet onverdienstelijk, hij speelde in de jeugdopleiding van sc Heerenveen. Uiteindelijk heeft Haas besloten om zijn creativiteit niet op de grasmat, maar op het podium te tonen. Zijn kunsten vertonen doet hij echter niet alleen, maar met band. Een combinatie van band, vlotte raps en pakkende refreintjes zorgen voor unieke ervaring.

 

Nieuwe Vangst: Jon Tarifa + Haas

Vrijdag 22 maart

Open: 20.30 uur | Aanvang: 21.00 uur

Toegang tot dit event is gratis

 

Gerelateerd