JHNNMN in Kofa

07-02-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Kofa: Vlaardingers kenden het vroeger als Pandemonium en nu is het een kleine en misschien nog wat ondergewaardeerde concertzaal. Wie van de intimiteit van een kleine zaal houdt waar artiesten zo’n beetje tussen het publiek hun muziek ten gehore brengen moet er beslist eens heengaan.

Aanstaande vrijdag, 10 februari, komen muziekliefhebbers weer volop aan hun trekken: Een akoestische avond met de muziek van JHNNMN (Johnnymen). Nederlandstalige muziek van hoge kwaliteit met teksten die je besmuikt om je heen laten kijken. Ze zingen over jou!

Volwassen (liefdes)leed, alledaagse ellende en onalledaagse begeerte bezongen en gespeeld voor liefhebbers van het betere lied. Rock, blues, poëzie en een randje punk. Ze slijpen, ze raggen, ze schuren, ze rocken. Ze raken je.

Deuren open: 20.00 uur en de Johnnymen treden op om 22.00uur. Van 20.00 uur tot 22.00 uur kun je zelf je gitaar of ander instrument meenemen en laten zien en horen wat je zelf in je mars hebt, want dan is het open mic(rofoon) avond.

KOFA bevindt zich aan de Zomerstraat 41. De ingang is aan de zijkant links, achter de Turks-Nederlandse vereniging.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date