Jazzfestival zoekt mannelijke zangers

24-05-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdagavond 10 juni omstreeks 19:00 uur vindt er een zangwedstrijd plaats tijdens het kennismakingsevenement van stichting Jazz aan de Waterweg uit Vlaardingen. Het zogeheten ‘Jazztival’ vindt plaats op het Schoutplein en kandidaten kunnen zich aanmelden via info@jazzaandewaterweg.nl Mannen die ervaring hebben met zingen kunnen zich aanmelden en een oefenavond, waarover dan informatie volgt per mail, mee musiceren.

Stichting Jazz aan de Waterweg (JadW) wil graag kennismaken met Vlaardingen en omstreken en organiseert daarom een wedstrijd. Mannen die 35 jaar of ouder zijn, een tenor/bass-achtige stem hebben, noten kunnen lezen en enige jazz ervaring hebben. Ze zullen worden begeleid door de combo’s van JadW. De jury voor de wedstrijd bestaat uit een een dame die te zien was in de Halve Finales van het eerste seizoen van The Voice of Holland, dirigent David en voorzitter Edwin van den Ende. 

Jazz aan de Waterweg


Edwin van den Ende, voorzitter van de vereniging, heeft een passie voor jazzmuziek en heeft de stichting opgericht om jazzmuzikanten bij elkaar te brengen om gezellig muziek te maken in combo’s of een groot, swingend orkest. Daarnaast wil Jazz aan de Waterweg het jazzgenre in regio Vlaardingen goed op de kaart zetten en nieuw leven inblazen. Een grote groep jazzmuzikanten heeft zich aangesloten bij de vereniging die zeker openstaat voor nieuwe leden.Gerelateerd