Jazz zangeres Maaike den Dunnen in de Kroepoekfabriek

23-09-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 27 september staat singer-songwriter Maaike den Dunnen in De Kroepoekfabriek. De ”eigenwijze krullenbol” maakt jazz met een knipoog waar humor een belangrijke rol in speelt.

 

Maaike den Dunnen


De veelgeprezen jazz-zangeres Maaike den Dunnen is geboren en getogen in Vlaardingen. Ze haalde met een combinatie van humor, lyriek en intelligentie al tweemaal het Amerikaanse jazzmagazine Downbeat met de vermelding ‘outstanding performance’. Met haar debuut album ‘Arrival’ ontving ze uitsluitend lovende recensies en tourde ze in tien landen op grote festivals (o.a. Ubud Village Jazz Festival, North Sea Jazz Festival). Ze werkt samen met jazzveteranen (o.a. Karel Boehlee, Frans van Geest, Tom Beek, Joost van Schaik, Mario Gonzi) en werkte in New York aan nieuw repertoire.

Op vrijdag 27 september presenteert Den Dunnen haar tweede album ‘Inner Space’: een intieme reis door de abstracte gevoelswereld die we allemaal hebben. Sterke eigen songs, met af en toe een verrassende cover. Haar poëtische teksten kruipen onder je huid en worden begeleid door een dromerig ‘chamber jazz’ geluid zonder drums. Een verhalende show: met intieme liedjes, een knipoog naar cabaret en een mooie spanningsboog.

 

Maaike den Dunnen

Kroepoekfabriek 27 september

Kaarten vvk €14.00 / Deur €16.00

Zaal open om 20:30 uur/ Aanvang concert 21:00 uur

Tickets online koop je hier!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date